Οι Τέσσερις Εποχές σε Μια… Θεσσαλονικιώτικη Ημέρα

epoxes salonika event croppedΌλα είναι έτοιμα για την επερχόμενη εκδήλωση – παρουσίαση της ποιητικής συλλογής με τίτλο “Τέσσερις Εποχές σε μια μέρα” στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Περιμένω να ζήσω ένα όμορφο απόγευμα το Σάββατο 9 Γενάρη, στις 7 η ώρα, στο στιλάτο καφέ Ζώγια, στα Λουλουδάδικα, σε μία πόλη γεμάτη από γλυκές αναμνήσεις και αγαπημένα πρόσωπα.

Αυτή τη φορά, η εκδήλωση θα διαφοροποιείται από το κλασικό μοτίβο της βιβλιοπαρουσίασης. Μαζί μου θα είναι η δημοσιογράφος-δικηγόρος Αγγελική-Ελένη Μπιτζούνη, με την οποία θα μιλήσουμε για το βιβλίο, καθώς θα απαντώ στις ερωτήσεις της. Μαζί μας θα είναι και οι δημοσιογράφοι Χριστίνα Καρυπίδου και Δήμητρα Φουρκαλίδου, οι οποίες θα μου κάνουν την εξαιρετική τιμή να διαβάσουν μερικά από τα ποιήματα της συλλογής. Ένα σύντομο καλωσόρισμα θα απευθύνει ο Γιώργος Ιωαννίδης, από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή. 

Από την εκδήλωση αυτή της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να λείπει η πάντοτε γλυκιά επαφή με το κοινό που θα μας τιμήσει με την παρουσία του εκεί. Θα ακολουθήσει η υπογραφή των αντιτύπων που θα αγοράσουν όσοι έρθουν στο καφέ Ζώγια, ενώ μετά το τέλος της εκδήλωσης θα πάμε όλοι μαζί να το γιορτάσουμε στο πάρτυ του ηλεκτρονικού περιοδικού ε.ΜΜΕ.ίς, στο wine bar, Κίτρινο Ποδήλατο. Περισσότερες πληροφορίες για αυτό μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.

Σας περιμένω όλους τους Θεσσαλονικιούς φίλους στο καφέ Ζώγια, το απόγευμα του Σαββάτου!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.