Φωτογραφίες από το Book Signing Event

To Book Signing Event της Παρασκευής 2 Οκτωβρίου για τις “Τέσσερις Εποχές σε μια Μέρα” ήταν εξαιρετικά επιτυχημένο και το χαρήκαμε όλοι πολύ. Ήταν μια μοναδική ευκαιρία για συναντήσεις με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους, καθώς και για την γνωριμία με όλους εκείνους τους νέους φίλους που ήρθαν στο περίπτερο 23 των Εκδόσεων Πηγή και iWrite.gr για να αποκτήσουν το δικό τους αντίτυπο από την πρώτη μου ποιητική συλλογή. Η εκδήλωση ήταν μία στιγμή που θα θυμάμαι με μπόλικη χαρά και αγάπη. Δεν μπορώ παρά να ευχαριστήσω θερμά από την μεριά μου όλους όσους με τίμησαν με την όμορφή τους παρουσία στην εκδήλωση, αλλά και όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο των εκδόσεων Πηγή και τις άλλες ημέρες του 44ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο και αγόρασαν το δικό τους αντίτυπο από τις “Τέσσερις Εποχές σε μια Μέρα”.

Εάν ήθελα να συνδέσω με μια εποχή, όπως εκείνες της ποιητικής συλλογής, τα συναισθήματα που μου δημιούργησε το πρώτο μου Book Signing Event, θα έλεγα ξεκάθαρα ότι ήταν Καλοκαίρι!

Τώρα, ετοιμαζόμαστε για τις επόμενες εκδηλώσεις και παρουσιάσεις για τις “Τέσσερις Εποχές σε μια Μέρα”, οι οποίες θα γίνουν στην Θεσσαλονίκη και την Λάρισα σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν σύντομα τόσο μέσα από το site όσο και από τα social media. Παρακάτω ακολουθούν μερικά φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Book Signing Event!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.