Ένα παραμύθι πριν από την απογείωση

bedtime storiesΜία πολύ ενδιαφέρουσα και πρωτότυπη ιδέα είχε η Lufthansa, για να βάλει λίγη περισσότερη μυθοπλασία μέσα στην καθημερινότητα όσων ταξιδεύουν συχνά με αεροπλάνο. Στο πλαίσιο της νέας της καμπάνιας που ονόμασε “Παραμύθια”, προτρέπει όσους είναι γονείς και ταξιδεύουν μόνοι, χωρίς την οικογένειά τους πρώτα να πουν την “καληνύχτα” τους με ένα παραμύθι ή μία ιστορία και μετά να επιβιβαστούν στην πτήση τους. Για τις ανάγκες της καμπάνιας αυτής έχει εγκαινιάσει και ένα νέο microsite.

Μέχρι το τέλος αυτής της χρονιάς, η εφαρμογή «Παραμύθια» (“Bedtime Stories”) θα είναι διαθέσιμη ως ένα κινητό στούντιο εγγραφής στις πύλες αναχώρησης των δύο κόμβων της Lufthansa στη Φρανκφούρτη και το Μόναχο. Σε ένα ηχείο που θα έχει το σχήμα του φεγγαριού, όλοι οι γονείς μπορούν να διαλέξουν ένα παραμύθι, να το ηχογραφήσουν άμεσα και να το στείλουν στα παιδιά τους στο σπίτι μέσω email ή μέσω sms.Το μόνο που θα έχουν να κάνουν τα παιδιά τότε, θα είναι να πατήσουν πάνω στο σύνδεσμο στο email ή στο sms που θα έχουν λάβει, ο οποίος τους οδηγεί στο microsite. Εκεί, οι ιστορίες είναι διαθέσιμες για λήψη ή για να τις ακούσουν απευθείας. Με αυτόν τον τρόπο, τα μέλη της οικογένειας μπορούν να νιώσουν για λίγο σαν στο σπίτι τους, ακόμα και όταν ταξιδεύουν.
Χάρη στην υποστήριξη αναγνωρισμένων εκδοτικών οίκων, οι γονείς θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία δημοφιλών παιδικών βιβλίων, που μπορούν να στείλουν στο σπίτι ως audio books. Κάθε ηχογράφηση μπορεί να προσωποποιηθεί ακόμα περισσότερο με ατομικές χειρόγραφες ευχές για καληνύχτα και φωτογραφία στο εξώφυλλο. Έτσι, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιβιβάζονται στο αεροπλάνο με ένα ζεστό συναίσθημα ότι πρόσφεραν μια ωραία έκπληξη στην οικογένειά τους. Πολλά χαρακτηριστικά αυτής της μοναδικής υπηρεσίας μπορούν να χρησιμοποιηθούν και εκτός αεροδρομίου. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω του microsite LH.com/bedtime-stories. Εκεί, υπάρχουν μερικά πολύ ιδιαίτερα παραμύθια: ο διάσημος Γερμανός ηθοποιός Axel Prahlreads διαβάζει τα αγαπημένα του παιδικά βιβλία, μια υπέροχη έκπληξη για τους αγαπημένους στο σπίτι.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.