Το λογοτεχνικό διαδίκτυο σε μία σελίδα

einai biblio netΟι δημιουργοί του δικτυακού τόπου τοβιβλίο.net αποφάσισαν να υλοποιήσουν τον δικτυακό τόπο “είναι“, ο οποίος ήρθε για να συγκεντρώσει και να φιλτράρει τις πληροφορίες σχετικά με τη λογοτεχνία που μπορεί να βρει κανείς στο Διαδίκτυο. Κάθε φορά που ο αναγνώστης εισέρχεται στην ιστοσελίδα, μια “φωτογραφία” της, μέχρι τη στιγμή εκείνη, εικόνας του διαδικτύου που αφορά τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό βρίσκεται μπροστά στην οθόνη του ώστε με την ησυχία του να μπορέσει να αντλήσει τις πληροφορίες που θέλει και να κάνει την αναζήτησή του μέσα σ” αυτές!

Είναι εντυπωσιακό πως σε λιγότερες από 12 ώρες λειτουργίας της νέας σελίδας, ήδη περισσότερα από 2.000 κλικ έχουν γίνει από τη σελίδα ‘είναι’ προς τους συνδέσμους που μέχρι στιγμής υπάρχουν σε αυτή και τούτο είναι εξόχως ενθαρρυντικό προς την κατεύθυνση της προώθησης της ελληνικής λογοτεχνικής δημιουργίας.

Σας καλούμε να προσθέσετε τους δικούς σας συνδέσμους ώστε να συμπεριληφθούν στη σελίδα ‘είναι’ ή να προτείνετε αξιόλογες πηγές ώστε να διερευνήσουμε εμείς τη δυνατότητα προσθήκης τους.

Ας δώσουμε στη λογοτεχνία την αξία που της αρμόζει και στους ανθρώπους πίσω από αυτή τις ευκαιρίες που τους αξίζουν! Συμφωνώ και επαυξάνω με τους δημιουργούς της ιστοσελίδας!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.