Μέχρι 11/10 οι “Τέσσερις εποχές” στο Ζάππειο

four seasons in 44 festivalTo Book Signing Event για τις “Τέσσερις Εποχές σε μία Μέρα” πήγε περίφημα και σας ευχαριστώ όλους για την παρουσία σας εκεί, καθώς και για την στήριξη στην πρώτη μου εκδοτική προσπάθεια. Το βιβλίο παραμένει διαθέσιμο προς πώληση από τις εκδόσεις Πηγή, στο περίπτερο 23, στους χώρους της έκθεσης στο Ζάππειο, μέχρι και τις 11 Οκτωβρίου για όσους θέλουν να το αποκτήσουν. Μετά το επιτυχημένο Book Signing Event στο Ζάππειο, σειρά έχουν και άλλες εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου, τόσο στη Θεσσαλονίκη όσο και στη Λάρισα. Η πρώτη θα γίνει εντός του Νοεμβρίου και η άλλη τον Δεκέμβριο, αλλά θα υπάρξει αναλυτική ενημέρωση για κάθε μία από αυτές ξεχωριστά. Το βιβλίο πωλείται σε προνομιακή τιμή στο πλαίσιο του 44ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

 

Μετά, θα συνεχίσει να διατίθεται τηλεφωνικά και online από τις εκδόσεις Πηγή, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα και η διάθεσή του από όλα τα βιβλιοπωλεία.

Μην ξεχνάτε τον διαγωνισμό που συνεχίζει να τρέχει για όσους θελήσουν να μου στείλουν το Top 5 από τα ποιήματα που διάβασαν από την ποιητική συλλογή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.