Λίγο πριν την εκδήλωση της Λάρισας…

4epoxes-prosklisi editedΗ γενέτειρα πόλη της Λάρισας είναι έτοιμη να υποδεχτεί την πρώτη εκδήλωση για τις “Τέσσερις εποχές σε μια μέρα”. Την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου στις 7 η ώρα το βράδυ, στο Γαλλικό Ινστιτούτο, περιμένω με χαρά όλους τους φίλους, τους συγγενείς και τα αγαπημένα πρόσωπα στην κεντρική εκδήλωση για την πρώτη μου ποιητική συλλογή. Μεγάλη χαρά θα μου φέρει και η εμφάνιση νέων φίλων στην εκδήλωση της Λάρισας. Έχω ήδη κολλήσει αφίσες σε διάφορα σημεία, καφέ, εστιατόρια και βιβλιοπωλεία της πόλης και έχουν μοιραστεί προσκλήσεις για να έρθουν και άλλοι φίλοι της ποίησης. Διάφορα media της πόλης έχουν κάνει δημοσιεύσεις στις σελίδες τους, τα οποία φυσικά και ευχαριστώ!

Ήδη οι δύο ομιλητές μου έχουν εξηγήσει τι θα πουν και τι θα διαβάσουν από τα ποιήματά μου, ενώ περιμένω με αγωνία να σας συναντήσω όλους εκεί. Το σίγουρο είναι ότι αυτή θα είναι μια βραδιά, βγαλμένη μέσα από τις σελίδες του Καλοκαιριού των Τεσσάρων εποχών σε μία μέρα!

  1 comment for “Λίγο πριν την εκδήλωση της Λάρισας…

  1. Thanos Kaimakamis
    December 15, 2015 at 10:20 am

    Νικόλα, η σημερινή ημέρα επετείου της γέννησής σου, ας είναι και η επέτειος γέννησης ενός νέου κόσμου συναισθημάτων!
    Συναισθήματα που αλλάζουν όμορφα, ταξιδεύοντας από εποχή σε εποχή, με αφετηρία τη σημερινή παρουσίαση του βιβλίου σου και όχημα αυτά που ποιείς!..
    Καλή μας αρχή λοιπόν..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.