Εικόνες από την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης

4epoxes-prosklisi editedH εκδήλωση – παρουσίαση της ποιητικής συλλογής Τέσσερις Εποχές σε μια μέρα στη Θεσσαλονίκη ήταν μια πολύ χαρούμενη εμπειρία για εμένα και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Έγινε μια πολύ ενδιαφέρουσα κουβέντα με το κοινό, διαβάστηκαν αρκετά ποιήματα και έφυγα από την Θεσσαλονίκη με καρδιά γεμάτη και μεγάλη όρεξη για γράψιμο. Ο πρώτος κύκλος των εκδηλώσεων για το βιβλίο μου έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Την εκδήλωση της Θεσσαλονίκης άνοιξε ο Γιώργος Ιωαννίδης από τις Πρότυπες Εκδόσεις Πηγή, κάνοντας μια εισαγωγή για τη φιλοσοφία των εκδόσεων, ενώ καλωσόρισε τον κόσμο που είχε γεμίσει τα τραπέζια στο καφέ Ζώγια, στα Λουλουδάδικα. Ακολούθησε η παρουσίαση της ποιητικής συλλογής από την δημοσιογράφο – δικηγόρο Αγγελική – Ελένη Μπιτζούνη, με την οποία κάναμε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη μπροστά στο κοινό για τη συγγραφή, τις πηγές της έμπνευσης και άλλα πολλά και ενδιαφέροντα. Μεταξύ των ερωταπαντήσεων, οι δημοσιογράφοι Δήμητρα Φουρκαλίδου και Χριστίνα Καρυπίδου χρωμάτιζαν με τις φωνές τους διάφορα επιλεγμένα ποιήματα από τις σελίδες της ποιητικής μου συλλογής.

Ακολούθησε μια σειρά ερωτήσεων του κοινού που μου άρεσε πολύ. Τονίστηκαν πολλά θέματα, ενώ χάρηκα ακόμα περισσότερο το γεγονός ότι το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο που έγινε συζήτηση ακόμα και μεταξύ του κοινού με αφορμή τις απαντήσεις μου. Η βραδιά έκλεισε με την υπογραφή των βιβλίων και την συνάντηση με πολύ αγαπημένα πρόσωπα από την Θεσσαλονίκη.

Παρακάτω ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από μία ενδιαφέρουσα βραδιά που θα θυμάμαι για καιρό με χαμόγελο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.