Στον απόηχο της εκδήλωσης στη Λάρισα

DSC02075Η εκδήλωση της Λάρισας για την παρουσίαση της ποιητικής συλλογής “Τέσσερις εποχές σε μια μέρα”, στις 15 Δεκεμβρίου 2015, ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή που θα τη θυμάμαι για καιρό. Πέρα από το γεγονός ότι η εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, ο χώρος του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας που μας φιλοξένησε, ήταν γεμάτος με αγαπημένα πρόσωπα και πολλά χαμόγελα από όλους τους παρευρισκόμενους.

Τόσο η Χρύσα Βουλγαράκη, διευθύντρια του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας όσο και η Όλγα Αλεξίου-Περιστεροπούλου, ακαδημαϊκή διευθύντρια των Κ.Ξ.Γ. Αλεξίου, τόνισαν με τον τρόπο τους το πόσο τους άγγιξε η ποιητική συλλογή, σημείωσαν όσα τους μίλησαν μέσα από τις σελίδες της και με τίμησαν με όσα είπαν στις ομιλίες τους.

Για τη δική μου ομιλία δεν είναι ανάγκη να γραφτεί κάτι, αφού υπάρχει το ακόλουθο βίντεο.

Μετά το τέλος των ομιλιών ακολούθησαν οι υπογραφές των βιβλίων και η πάντοτε απολαυστική επαφή με το κοινό. Είναι τόσο όμορφο να συναντάς ανθρώπους που είναι διατεθειμένοι να δώσουν έστω και λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους για να διαβάσουν μία σκέψη σου ζωγραφισμένη με τις λέξεις στο χαρτί. Τους ευχαριστώ όλους και περιμένω με χαρά να συναντηθούμε και πάλι στο μέλλον.

Δείτε μερικές στιγμές από την τόσο όμορφη εκδήλωση, όπως τις απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.